Levertijd & Verzendkosten

Verzendkosten & bezorging
 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland: 0 tot 50 euro
3,95 verzendkosten ( Afhaalpunt Homerr )
Nederland: 0 tot 50 euro
4,95 verzendkosten ( Afhaalpunt DHL )
Nederland: 0 tot 50 euro
€ 5,95 verzendkosten ( Thuisbezorging )
Betalen bij afhalen € 0,00 verzendkosten
Nederland vanaf 50 euro gratis verzending
Belgie: 0 tot 60 euro vanaf
3,95 verzendkosten ( Afhaalpunt Mondial Relay )
Belgie: 60 euro gratis verzending

Het is mogelijk om je bestelling direct bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Je kunt deze optie selecteren aan de kassa, op de laatste pagina voordat je de bestelling plaatst.

 

Wist je dat je met de keuze voor een afhaalpunt je ook kiest voor een groenere levering? Zodra wij het pakket overdragen aan onze bezorgpartner zorgen zij voor de meest efficiënte manier om het pakket zo snel mogelijk bij jouw afhaalpunt te krijgen, op deze manier zijn er minder vrachtwagens nodig.

 

Nederland - DPD

In Nederland kun je ervoor kiezen om je bestelling bij één van de 4000 DPD Pakketpunten te laten bezorgen. Deze optie is beschikbaar als je bestelling uit één pakket bestaat en maximaal 20 kg weegt.

 

België - Mondial Relay

In België is het mogelijk je bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt van Mondial Relay. Hierbij geldt een maximaal gewicht van 23 kg per pakket. Met 1500 afhaalpunten over België verspreid, zit er altijd een in de buurt. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of Mondial Relay. Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 tot 5 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.