Retourneren

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beddengoed-gigant.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

Uit hygiënisch opzicht kunnen de volgende artikelen niet retour nemen.


- Dekbedovertrekken en hoeslakens die uitgepakt en uitgevouwen zijn.
- Alle textiel wat al is gewassen kan ook niet geretourneerd worden.
- Kussens waar op geslapen is kan helaas ook niet geretourneerd worden.
- Artikelen waar de retourstikker direct op het product is geplakt zonder omverpakking dus worden niet teruggestort.

Artikelen netjes verpakken en met de originele zakjes erbij retour sturen, uiteraard onbeschadigd en ongebruikt of gewassen.

Testen.
Wilt u een kussen testen, laat dan de plastic verpakking om het kussen zitten. 
Wilt u een dekbedovertrek of hoeslaken voelen, schuif deze netjes uit de verpakking, vouw hem 1x open en voel, vervolgens weer dichtvouwen en terug in de verpakking schuiven.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@beddengoed-gigant.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Formulier voor herroeping